Winnaar Koploperproject 2014 Bekijk ook FLAX-DECK podiumdelen
Bel voor meer informatie Tel +31 513 - 82 00 30
Stuur door
U bent hier: Home > Accessoires > Royal Desk

Royal DeskRoyal-Desk Balies

Speciaal voor de standbouw ontwikkelde Triple-E een serie lichtgewicht balies. Deze balies kunnen zonder gereedschap worden gedemonteerd en knock-down worden opgeslagen en vervoerd. De balies zijn modulair, d.w.z. dat ze ook heel goed geschakeld opgezet kunnen worden. In alle gevallen kunnen de opzetstukken eenvoudig worden weggenomen.

De balies bestaan uit een sandwichconstructie van vlas, afgewerkt met een HPL toplaag in een van de standaardkleuren van Triple-E. Afwijkende kleuren op aanvraag leverbaar. De horizontale delen worden opgesloten met aluminium buizen welke leverbaar zijn in twee standaardkleuren: zwart en blank geanodiseerd. De buizen worden eenvoudig in elkaar geschroefd voor de verbinding. De frontzijde wordt gevormd door PVC lamellen welke uitsluitend verkrijgbaar zijn in de kleur RAL 9007. De achterzijde is voorzien van twee schuifdeuren welke eveneens zijn gemaakt van deze lamellen.

Als optie zijn er tussenlegborden verkrijgbaar.

Bijzonder is de 1=3 balie. Deze veel voorkomende variant is heel eenvoudig om te bouwen in een spreekstoel, een beamerzuil en / of een presentatiezuil. Hoewel het gewicht van de balie slechts 16,5 kg is, kan deze tevens worden voorzien van een wielstel aan de achterzijde van de balie waardoor deze eenvoudig verrijdbaar is.

1 =3 spreekstoel1 = 3 presentatie balie1 = 3 beamerstandOfferte aanvragen