Winnaar Koploperproject 2014 Bekijk ook FLAX-DECK podiumdelen
Bel voor meer informatie Tel +31 513 - 82 00 30
Stuur door

Flax-Deck lichtgewicht podiumdelenNaast het fabriceren van lichtgewicht tafels maken wij ook lichtgewicht podiumdelen, Flax-Deck.

Flax-Deck podiumdelen bestaan uit een sandwichconstructie waardoor het lage gewicht wordt gerealiseerd. Deze sandwichconstructie is opgebouwd uit vlas. Dit natuurproduct is beter bekend in de vorm van linnen. Door het gepatenteerde systeem van verwerken ontstaat een uiterst sterk en licht materiaal, wat bovendien erg goed is voor het milieu. Dit oeroude éénjarige gewas wordt praktisch in de gehele wereld geteeld en heeft een gunstig effect op de CO2-uitstoot. Ook de overige materialen, zoals het rand afwerkingsprofiel en het aluminium onderstel, zijn volledig recyclebaar.

Het unieke sandwichconcept van Flax-Deck wordt aangevuld met een bijzonder onderstel, waarbij géén losse onderdelen nodig zijn. Het onderstel van een Flax-Deck podiumdeel wordt gevormd door een scharnierbare poot. Deze poot verdwijnt na het inklappen in de uitsparingen in het deck.

Het in- en uitklappen van de poten is een eenvoudige handeling. Het scharniermechanisme is speciaal voor de Flax-Deck ontwikkeld. Kiest u voor de in hoogte verstelbare delen, dan ervaart u het gemak van ons uniek verstelmechanisme. Zonder gereedschap, zonder losse onderdelen stelt u het podium in op de gewenste hoogte!

Flax-Deck producten

 Offerte aanvragen