Winnaar Koploperproject 2014 Bekijk ook FLAX-DECK podiumdelen
Bel voor meer informatie Tel +31 513 - 82 00 30
Stuur door

Lichtgewicht inklapbare tafel

Sinds de introductie van de eerste lichtgewicht inklapbare tafel van Flax-Table, tien jaar geleden, zijn er tienduizenden lichtgewicht inklapbare tafels ingezet.

De inklapbare vouwtafel van het type Classic wordt onder andere gebruikt als vergadertafel, lunchtafel, etc. De Futuro vouwtafel is ontwikkeld als voordelig alternatief voor de Classic waarbij ook kleinere tafelmaten mogelijk zijn.

Inklapbare lichtgewicht tafel

Lichtgewicht en makkelijk op te zetten

Hoe kunnen we beter illustreren hoe lichtgewicht en eenvoudig inklapbaar onze tafels zijn dan het tonen van een opzetinstructie. Bekijk de simpele stappen aan de rechterkant

Ons ruime aanbod in lichtgewicht inklapbare tafels uit zich in de maatvoering, kleur en dessin. De tafels zijn dan ook veelvuldig ingezet in uiteenlopende ruimtes.

Inklapbaar maar goed toegankelijk

Ondanks dat de lichtgewicht tafels inklapbaar zijn, is de toegankelijkheid erg goed. Er is veel ruimte onder te tafel en deze ruimte is goed toegankelijk. Met name de goede toegankelijkheid onder de tafel, het lichte gewicht en de stapelbaarheid maken de lichtgewicht inklapbare tafels van Flax-Table uniek!

Voor meer informatie over de lichtgewicht inklapbare tafels kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling. Telefonisch 0513 820030 of via e-mail.

 

Offerte aanvragen

 

 

 

Meer informatie over:
Lichtgewicht inklapbare tafel | Verzoek bezoek showroom

Zo eenvoudig is het!


Kantinetafel opzetten, stap 1


Kantinetafel opzetten, stap 2


Kantinetafel opzetten, stap 3


Kantinetafel opzetten, stap 4


Kantinetafel opzetten, klaar!

Contactgegevens

 

Triple E International B.V.
Mercatorweg 1
8501 XK Joure
Nederland

Telefoon: +31 513 820 030
Email:  verkoop@trie.nl