Winnaar Koploperproject 2014 Bekijk ook FLAX-DECK podiumdelen
Bel voor meer informatie Tel +31 513 - 82 00 30
Stuur door
U bent hier: Home > Onze klanten

Onze klanten

Holiday Inn

Inntelhotels

Novotel HotelsVan der ValkBest Western

WestCord HotelHotels van OranjeStayokayFletcher Tjitte de Wolff | directeur Golden Tulip Tjaarda | Oranjewoud

"Geweldig, die lichtgewicht tafels van Triple E. In een handomdraai zijn onze conferentiezalen omgebouwd. De tafels die we voor deze ruimtes gebruiken zijn voorzien van frontpanelen. Zo kunnen we de privacy van onze klanten optimaal waarborgen. Dat is wel zo prettig tijdens vergaderingen en congressen. In ons restaurant maken we gebruik van de lichtgewicht tafels en dat bevalt ons en onze gasten prima. Ook tijdens het ontbijt gebruiken we de tafels en dan zonder linnen en met placemat. Ziet er goed uit en de bladen blijven mooi. Top. Wij willen niet meer anders!

Als er wat met de tafels is, dan nemen we contact met Triple E op. Eén telefoontje en de tafels worden opgehaald, herstelt en weer terug gebracht. Over de service van Triple E zijn wij dik tevreden. Kortom, door gebruik te maken van lichtgewicht tafels besparen we tijd. Daarnaast dragen we hiermee bij aan een duurzamere maatschappij."

Golden Tulip Tjaarda OranjewoudJohan van de Ruit | Directeur Total Health Opleidingen 

"Onze leerlingen moeten vaak een hele dag op een stoel zitten, daar wordt je niet altijd even blij van.

Sinds wij de lichtgewicht Anna stoelen hebben is het echter een stuk prettiger geworden. Op een aantal locaties moeten wij vaak verwisselen van theorietafels naar massagetafels. Wij zijn hier heel blij met de tafels van Triple-E, omdat zij zeer licht zijn van gewicht, gemakkelijk inklapbaar en eenvoudig op te ruimen."

Total HealthChris Lindeboom | Directeur | 
Mercure Hotel Den Haag / Leidschendam

"Sinds april 2012 hebben wij 40 banqueting tafels Classic in gebruik. Met name in onze vergaderzalen voldoen ze geheel aan onze verwachtingen. Licht, sterk, handzaam en voor vele doeleinden geschikt. De keuze voor deze tafels is mede gebaseerd op het feit dat de tafels passen binnen onze eigen milieucriteria, een belangrijk speerpunt van onze organisatie."Jan Doorn | Teamleider ruimtebeheer | UMC Utrecht

"Het UMC Utrecht maakt gebruik van podiumdelen en de banqueting tafel ‘classic’, alles voorzien van bijpassend rollend materieel. Ook na jaren gebruik in een omgeving met veel studenten blijft alles er keurig representatief uitzien. De ecologische footprint van het materiaal is uitstekend, bovendien is alles heerlijk licht in gewicht, prettig hanteerbaar, en voldoet aan alle (brand)veiligheidsnormen. Vooral de flexibiliteit van de podiumdelen, die ook als marktkraam kunnen worden ingezet, heeft ons overgehaald om voor dit materiaal te kiezen."

UMC UtrechtLouella Doornhein | Coördinator | 
Landschap Noord-Holland

"In maart 2012 zijn de tafels van Triple-E meubilair gearriveerd. Dit seizoen hebben wij ervaring met de tafels opgedaan. Er zijn rond de 15.000 bezoekers geweest die er aan hebben gezeten. 

Dagjesmensen, vergaderingen, scholieren. Iedereen is zeer tevreden. Ze zien er goed uit. Ze blijven goed. Ze zijn goed schoon te houden. Ze zijn heerlijk licht dus makkelijk te verslepen. Perfecte tafels. We zijn er heel blij mee."


Anita Bulté (penningmeester) namens dorpshuis 't Wantij, Buren Ameland  

 "Hierbij wilde ik even laten weten dat de tafels in goede staat binnen zijn gekomen.

 We zijn u erg dankbaar voor de goede behandeling en het advies welke wij van u hebben gekregen. Vooral Jos (mijn man en beheerder) is erg blij met deze lichtgewicht tafels en stoelen, hij weet niet wat hem overkomt. Nogmaals onze dank."