Winnaar Koploperproject 2014 Bekijk ook FLAX-DECK podiumdelen
Bel voor meer informatie Tel +31 513 - 82 00 30
Stuur door
U bent hier: Home > Over ons

Over ons

Flax-Table is onderdeel van Triple-E International B.V.

 


Triple-E International B.V. ontleent haar naam aan de vorming van 3 keer een E;

  • De eerste E staat voor Ecologisch: we maken al onze producten van duurzame materialen. We zoeken onze grondstoffen met zorg uit om het milieu zo weinig mogelijk te belasten en waar mogelijk een positieve uitwerking te hebben op de CO² balans.
  • De tweede E staat voor Ergonomisch: we toetsen al onze producten aan de Arbo normen.  Vandaar dat al onze producten zo licht mogelijk zijn en qua handeling zo  eenvoudig mogelijk zijn.
  • De laatste E is voor Economisch: de door ons ontwikkelde lichtgewicht producten hebben alleen waarde wanneer we deze ook betaalbaar op de markt brengen.

Ten slotte prijkt op ons logo nog een gesymboliseerde mens. Dat is niet toevallig. De mens staat boven de drie E's wat benadrukt dat de mens als belangrijke factor in het geheel moet worden gezien. Dat geldt uiteraard voor de mensen die onze producten maken maar ook de wijze waarop wij met onze klanten, leveranciers en andere relaties wensen om te gaan. Bij Triple-E International B.V. werken 20 mensen. Onder hen zitten een aantal mensen die normaal niet aan een dergelijk arbeidsproces kunnen deelnemen maar door aanpassingen toch bij ons in dienst zijn.


Team

Fabriek

De Flax-Table tafels worden geproduceerd door Triple-E International BV.

Voor een kijkje achter de schermen nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze fabriek met daarin een showroom waar u de meeste producten met eigen ogen kunt aanschouwen.