Winnaar Koploperproject 2014 Bekijk ook FLAX-DECK podiumdelen
Bel voor meer informatie Tel +31 513 - 82 00 30
Stuur door

Hotel- en conferentiemeubilair

Lichtgewicht inklapbare vergadertafels, direct van de producent!

Bent u op zoek naar een lichtgewicht hoteltafel voor uw conferentiezaal? Dan is onze Classic-tafel iets voor u!

Pluspunten van deze vergadertafel zijn uiteraard het gewicht, de makkelijke verplaatsbaarheid en de goede toegankelijkheid onder de tafel.

De Classic hoteltafel is zeer handzaam, lichtgewicht en goed stapelbaar. Door het ruime aanbod in maatvoering, kleur en dessin is het hotelmeubilair geheel aan uw eigen smaak aan te passen. Wilt u bijvoorbeeld tijdelijk een zaal omtoveren tot conferentieruimte? Met de Classic conferentietafel zet u zeer makkelijk een mooie opstelling neer.

De conferentietafels zijn met diverse accessoires aan te passen. Zo kunnen de hotelmeubels voorzien worden van poten die u in hoogte kunt instellen en kunnen de poten voorzien worden van anti-slipvilt. Ook zijn er speciale trolleys om de vergadertafels makkelijk te verplaatsen.

Wilt u lichtgewicht hoteltafels kopen? Bij ons bestelt u direct bij de producent, waardoor er geen overheadkosten zijn en u een lagere prijs betaalt. Vraag vandaag nog een scherpe offerte aan of maak een afspraak voor een vrijblijvende proefplaatsing!

Heeft u vragen over onze conferentietafels? Neem dan contact met ons op: 0513 820030. Wij staan u graag te woord.

Hotelmeubilair

 

Deze conferentietafels komt u onder andere tegen bij Best Western, Novotel, Accor, Golden Tulip, Holiday Inn en bij vele conferentiecentra.